11 caracteristici fascinante ale corpului pe care le puteți vedea doar o dată în viață

Frumusețea este diversă – nu există nicio caracteristică particulară care să poată clasifica pe cineva ca fiind frumoasă sau urâtă. Vechea zicală „Este nevoie de tot felul pentru a crea o lume” este mai precisă acum decât a fost acum câțiva ani, dar totuși la fel de corectă. Persoanele cu diferite tulburări sau deformări sunt în cele din urmă capabile să își arate frumusețea adevărată prin conturile sau carierele lor sociale și suntem cu toții mulțumitori pentru ceea ce reprezintă.

1. Albinism

Acest model superb a fost fotografiat la vârsta de 16 ani de fotograful talentat Danil Golovkin. La prima vedere, arată ca o păpușă de porțelan, dar în realitate ea are albinism, o tulburare genetică rară, în care oamenii care sunt afectați de ea nu au pigment în ochi, păr și piele. Numele acestui model este Nastya Kumarova și are o carieră de model foarte reușită datorită aspectului său magnific.

2. Sindromul Ehlers-Danlos

Sara Geurts își folosește cariera în modeling pentru a crește gradul de conștientizare pentru afecțiunea genetică rară numită sindromul Ehlers Danlos. Modelul de 27 de ani utilizează platforma pentru a arăta cum se manifestă acest sindrom în corpul ei. Sarah a învățat de-a lungul timpului că pielea ei arată frumos și unică și cuprinde fiecare parte a ei.

3. Displazia ectodermică

Acest model frumos de 26 de ani din Germania s-a născut cu o tulburare genetică rară numită displazie ectodermică care a afectat structura facială. Prin perspectiva ei pozitivă și prin iubirea față de fotografie, ea a devenit o sursă de inspirație pentru mii de oameni care se uită la ea.

4. Anisocoria

Acesta nu este un truc pe care cineva îl poate cineva – este de fapt o afecțiune rară numită anisocorie în care ochii sunt de dimensiuni inegale. Unul funcționează corect, în timp ce celălalt se află într-o poziție fixă.

5. Dermatografia

Acest lucru ar putea părea o încercare dureroasă de a crea un tatuaj 3D, dar este, de fapt, o afecțiune a pielii care afectează 2% din populația pământului numită dermatografie. Dermatografia, cunoscută și sub numele de scrierea pielii, cauzează răniți după ce pielea cuiva a fost zgâriată chiar și ușor. Buclele dispar, de obicei, în 30 de minute. Unii oameni își folosesc starea pielii pentru a crea piese de artă temporară și a le împărtăși lumii.

6. Semne rare de frumusețe

Majoritatea oamenilor cresc disprețuind semnele lor de naștere și încercând să le elimine când apare oportunitatea. Dar Cassandra, o frumoasă dansatoare, a putut să vadă frumusețea adevărată a semnului de naștere sub ochi și i-a adus o carieră infloritoare.

7. Sindromul Waardenburg

Stef Sanjati este o senzație YouTube care a intrat în lumina reflectoarelor când a postat un videoclip despre sindromul Waardenburg, o mutație genetică pe care a moștenit-o. Această afecțiune este caracterizată prin diferite grade de surditate, defecte structurale și modificări ale pigmentării. Persoanele care au această afecțiune au ochi strălucit de albastru care sunt adesea descriși ca „albastru înghețat”.

8. Sindromul de ochi de pisică

Acest băiat frumos, ai cărui ochi arată identic cu ochii unei pisici sălbatice, au o tulburare cromozomală rară, numită sindrom de ochi de pisică. Persoanele cu această tulburare au diferite malformații care afectează irisul și urechile. Această tulburare nu este moștenită, ci apare la întâmplare în timpul formării oului în timpul sarcinii.

9. Picioare extraordinar de lungi

Acest model frumos Ia Ostergren, care a câștigat inima a sute de mii de oameni pe social media, are cele mai lungi picioare din lume. Sunt de 108 cm lungime și sunt disproporționate față de restul corpului. Cu toate acestea, acest lucru nu a încetat niciodată în ciuda agresiunii cu care se confrunta de la alți copii ca adolescenți. A învățat să îmbrățișeze picioarele ei frumoase și să iubească culturismul.

10. Argyria

Aceasta fotografie ar putea arăta ca un caz de editare Photoshop, dar de fapt este un caz rar de Argyria.

11. Frumusețea barbei

Dakota Cooke, altfel cunoscută pe Instagram ca Dakota Bearded Lady, este un interpret de 24 de ani care trăiește în Los Angeles. Are o afecțiune rară numită hirsutism care provoacă dezechilibre hormonale și creșterea excesivă a părului facial.