4 Lecții pe care le-am învățat în perioadele dificile din viața mea! Reține-le ca să faci față greutăților

Cu toții am avut astfel de zile sau chiar ani, când viața nu merge deloc așa cum trebuie sau cum ne așteptăm. Când nimic din ce planifici nu se îndeplinește și toate încrecările de a începe ceva nou se termină cu eșecuri totale. Zile pline de dezamăgiri…

Câteva zile de stres nu îți afectează îndeosebi viața, dar atunci când această perioadă durează mai mult, de exemplu lipsa unui job sau a banilor, o boală, probleme în familie sau alte situații, pe care le poți întâlni în viață, atunci stresul și îngrijorările îți pot părea excesive.

Iată 4 lecții, pe care le-am învățat în timpul perioadelor dificile din viața mea.

4.Reține, caracterul tău întotdeauna trebuie să fie mai puternic decât circumstanțele

Nu întotdeauna putem prevedea ce se poate întâmpla cu noi, dar putem face față situației. În aceste momente eu încetez să mă plâng și îi mulțumesc vieții pentru tot binele, care mi s-a întâmplat. Atunci toate problemele par atât de neînsemnate. Fii întotdeauna pozitiv și nu avea gânduri rele, indiferent de toate obstacolele întâlnite.

3.Toate neplăcerile doar te călesc

În viață întâmpini greutăți, doar pentru a deveni mai puternic, pentru a crede în sine. Toate suferințele din calea ta au un scop anume.

2.Planurile vieții sunt îndreptate spre binele tău

Planurile pe care ți le faci și cele, care îți sunt sortite nu întotdeauna coincid, dar ele întotdeauna duc spre bine. Învață să ai răbdare și să aștepți, în loc să lupți contra propriei soarte.

1.Niciodată nu ești singur

Uneori poți simți, că ai te înfruntat toate încercările de unul singur, dar trebuie să ții minte, întotdeauna ai oamenii apropiați, pe tine însuți și pe Dumnezeu – care niciodată nu te vor părăsi. Nu îți pierde speranța.

,,Dacă Dumnezeu este cu tine, nu contează cine este împotriva ta.” Dave Willis