A iesit la iveala: acestea sunt cele 13 familii care controleaza Lumea in secret

Este elita pregatita pentru a-si continua planul pentru dominatia mondiala si pentur controlul absolut? Cele 13 familii Illuminati care trag sforile in secret in spatele mass-media sunt persoanele care conduc in secret lumea din spatele cortinei? Cei mai multi teoreticieni ai conspiratiei v-ar fi facut sa credeti ca acest lucru este adevarat, dar hai sa aruncam o privire mai atenta. Humansfree raporteaza: Fortele din umbra in spatele Noua Ordine Mondiala (New World Order) urmaresc o agenda cu ritm lent de control total asupra omenirii si resurselor planetei. Acestia fac pasi mici spre inrobirea completa si definitiva a maselor. Ca rezultat, masele raman relativ inconstiente de faptul ca libertatea lor este luata treptat, in timp ce puterea NOM creste usor si sigur.

Un numar tot mai mare de persoane este constienta de faptul ca 99% din populatie este controlata de “elita” de 1% si nimeni de pe aceast pamant nu poate aplica pentru statutul de membru. In opinia lor, acestia au dreptul de a avea stapanire peste resul dintre noi deoarece sunt descendenti directi ai vechilor zei si se considera regali.

Aceste familii sunt:

Rothschild (Bauer sau Bower)

Bruce

Cavendish (Kennedy)

De Medici

Hanover

Hapsnurg

Krupp

Plantagenet

Rockefeller

Romanov

Sinclair (St. Clair)

Warburg (del Banco)

Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Spalarea pe creier
Un alt instrument pe care il folosesc impotriva noastra este asa numitul sistem de invatamant. Scolile nu mai sunt ceea ce au fost iar copiii sunt invatati sa memoreze fara sa gandeasca sau sa puna intrebari. De fapt, acest sistem educational este extrem de scump pentru a se mentine operational si depasit in epoca internetului. De ce e depasit? Deoarece internetul ne ofera acces liber la cantiati infinite de informatie. Asa ca de ce continuam sa platim sume uriase de bani pentru educatie guvernamentala? Din cauza ca “elita” lumii vrea ca copii sa invete gandirea conformista.

Solutia?
In acest punct, mintile luminate discuta conceptul unei economii bazate pe resurse. Un exemplu este domnul Jacque Fresco, un designer si inginer social, care si-a petrecut majoritatea vietii construind viitorul. Orasele propuse de Mr Jacque Fresco vor fi construite de roboti autonomi care se pot sustine singuri.

Dar intrebarea mea este urmatoarea: Suntem pregatiti sa infruntam viitorul si sa scapam de controlul “elitelor”, intr-o lume fara bani, sau vom da voie acestora sa decida ce se intampla?