Află cum numărul apartamentului îți influențează viața. Iată locuința care nu suferă lenoșii

Numerologia, la fel ca și astrologia, este o știință în care majoritatea spun că nu cred, dar cu toții sunt curioși să afle ce spune ea. Și când îți prezice de bine, preferi să fie adevărat, iar când e ceva de rău știi cu siguranță că sunt niște minciuni.

Noi am aflat câteva ceva din domeniul numerologiei, de care o să fii interesat și tu. Cu toții locuim undeva, avem un apartament sau vrem să îl avem. Nu știu dacă ai auzit despre asta, dar numărul apartamentului îți influențează viața. Și știi de ce? Pentru că este legat de energia din spațiul respectiv.

Deci energia dintr-o anumită casă nu depinde doar de energia pe care au lăsat-o foștii stăpâni sau de locul unde este amplasată.

Numărul apartamentului, la fel ca și data nașterii are legătură cu felul în care se vor simți oamenii între acești pereți, indiferent că e vorba de locatari sau de oaspeți.

Noi îți propunem să afli ce semnifică numărul apartamentului în care trăiești sau în care vrei să te muți.  Dacă energia acestuia va coincide cu energia ta, o să te simți bine și confortabil acolo.

Așadar, pentru început trebuie să afli cifra numerologică a locuinței. Pentru asta trebuie să aduni toate cifrele până va rămâne doar una. Iată un exemplu: numărul apartamentului este 138, aduni 1+3+8=12, apoi aduni 1+2=3. Deci cifra numerologică a apartamentului 138 este 3. Iar în continuare, vezi ce semnifică:

Cifra 1. Soarele. Această locuință le oferă stăpânilor energie, creativitate și bucurie de viață. Asta îl ajută pe om să iasă în evidență și să atragă atenția celor din jur. Aici se vor simți bine pictorii, scriitorii, jurnaliștii.

În acest apartament trebuie să se regăsească multe surse de lumină, iar culorile dominante vor fi portocaliu și roșu.

Cifra 2. Luna. Intuiție și contemplare. Această locuință este potrivită pentru oamenii care lucrează cu copii mici, pentru bucătari și muzicieni.

Accentul principal va fi pus pe oglinzi, iar nuanțele de bază vor fi cele de bej și verde.

Cifra 3. Planeta Marte. Voință, determinare, acțiune! Acest apartament nu este pentru lenoși. Dacă vei fi pasiv, deciziile vor fi luate pentru tine. Vei fi nevoit să repari mereu ceva: lacăte, scaune, robinete…

Stăpânii trebuie să fie mereu în mișcare, altfel se vor îmbolnăvi. Interiorul trebuie să aibă mult roșu.

Cifra 4. Planeta Mercur. Este apartamentul unde sinceritatea domnește, altfel totul o să ți se întoarcă! Cei care trăiesc aici vor fi atrași de călătorii și vor comunica foarte mult atât acasă, cât și la serviciu.

Vedetele interiorului sunt obiectele care aduc informație: televizorul, telefonul, fotografiile, actele etc. Culorile potrivite sunt albastru, gri și galben.

Cifra 5. Planeta Jupiter. Spațiu. Aici totul este global: viața acestui apartament poate fi legată de politică, știință. Culoarea aleasă de această casă este purpuriu.

Aici își găsesc loc figurinele din bronz, aduse din diferite colțuri ale lumii și cărțile. Nu te înfuria și totul va fi bine.

Cifra 6. Planeta Venus. Odihnă, iubire și confort. Stăpânii acestui apartament sunt niște norocoși. Aici trăiesc fie niște oameni buni și ospitalieri, fie niște bătăuși. Nuanțele calde de bej-maro sunt cele mai binevenite.

În această casă, de obicei, sunt iubite animalele. Nu vă certați aici, va fi întotdeauna vinovat cel ce a pornit disputa.

Cifra 7. Planeta Saturn. Numai încercări! Stăpânii acestei locuințe deseori se pomenesc în situații rușinoase sau se simt limitate în anumite privințe. Dar nu este totul atât de rău!

Aici e locul unde vei căpăta o măiestrie. Este important să-ți analizezi mai des faptele. Nuanța predominantă – albastru închis.

Cifra 8. Planeta Uranus. Este apartamentul astrologilor și prevăzătorilor, dacă va ajunge aici un pragmatic sau un materialist, va rămâne fără nimic. În acest loc vei fi mereu înconjurat de prieteni.

Pentru amenajarea ei folosește culorile curcubeului și neapărat albastrul cerului.

Cifra 9. Planeta Neptun. Este o casă greoaie. Aici se vor simți bine preoții, muzicienii, marinarii și clarvăzătorii. Este locul în care e foarte ușor să te scufunzi în lumea visurilor și să capeți multe vicii.

Acest apartament este asemenea Triunghiului Bermudelor – veșnic dispar lucruri într-un mod inexplicabil.