Băiatul de 15 ani a venit acasă cu cheile de la o mașină foarte scumpă, a zis că o vecină i-a vândut un Porsche pentru 50 de lei. Părinții au început să țipe, dar când s-au dus la vecină să o întrebe nu le-a venit să creadă ce le-a zis!

După ce un băiat de numai 15 ani a venit acasă cu un Porsche luxos, părinții lui au început să țipe și să urle: ,,De unde ai luat mașina?!”
Băiatul a răspuns foarte calm: ,,Am cumpărat-o azi”.

,,Cu ce bani? Un Porsche costă sute de mii de dolari”

,,Păi”, răspunde băiatul, ,,pe mine mașina asta m-a costat doar 15 dolari”.

Părinții, auzind asta, au început să o ia razna. ,,Cine ți-ar vinde ție o așa mașină pentru numai 15 dolari?!”

,,A fost femeia care locuiește mai sus pe aceeași stradă cu noi”, a spus băiatul. ,,Nu mai știu cum o cheamă – tocmai s-a mutat. M-a văzut plimbându-mă cu bicicleta și m-a întrebat dacă vreau să cumpăr un Porsche pentru 15 dolari.”

Mama deja nu mai rezista: ,,Oh, Doamne, probabil că abuzează copii. Cine știe ce va mai face în continuare. Terry, trebuie să te duci până acolo și să afli ce se întâmplă!”

Așa că tatăl copilului s-a dus la casa femeii și a găsit-o în grădină, calmă, plantând flori. S-a prezentat drept tatăl copilului căruia i-a dat mașina și a întrebat-o de ce a făcut așa ceva.

Ea a zis: ,,În acestă dimineață am primit un telefon de la soțul meu. Credeam că e într-o călătorie de afaceri, dar am aflat de la un prieten că a fugit în Hawaii cu secretara lui și nu prea are de gând să se mai întoarcă. La telefon soțul meu zicea că a rămas fără bani și că ar trebui să îi vând mașina și să îi trimit banii. Și așa am făcut”.

CITEȘTE ȘI: Și-a parcat mașina în fața casei lor, a lăsat un bilet în geam și un cactus la ușă, apoi a dispărut. Când au citit ce le-a scris, s-au închinat. Uite ce au aflat
Un student și-a părăsit mașina în fața casei vecinilor săi și le-a lăsat un bilet în care îi informa care-i sunt planurile în următoarele săptămâni.

Jack este un student în vârstă de 18 ani care face studii în domeniul afacerilor la Universitatea Aberystwyth University, din Marea Britanie. El nu a cerut acordul de la vecini pentru a-și parca mașina în fața casei cuplului Tom și Julia Ebenezer, în schimb a lăsat un bilet care i-a amuzat foarte tare pe aceștia.

Băiatul a lipsit unsprezece săptămâni și a plecat acasă, în China, în mijlocul lunii, ba chiar și-a mai lăsat și cactusul în miniatură în fața ușii celor doi, împreună cu datele lui de contact.

Pe biletul scris de mână de către proprietarul mașinii scria următoarele: ,,Bună, sunt Jack, vă mulțumesc mult de tot pentru că mă lăsați să-mi parchez mașina aici, dacă nu vă supărați, vă rog frumos să aveți grijă și de planta mea.

Vă voi aduce un cadou din China. Dacă e vreo problemă, să mă sunați. Mă întorc pe 15 septembrie. Vă mulțumesc mult.”

Poliția le-a spus celor doi că nu poate face nimic, ba mai mult, dacă mașina pățește ceva, ei pot fi trași la răspundere. Jack a fost contactat de către Daily Mail, și a declarat că nu a lăsat și cheile mașinii în cutia poștală sau în fața ușii pentru că îi era frică de faptul că acestea vor fi mâncate de câinele familiei în fața căreia și-a lăsat mașina.

În plus, el a mai adăugat și că nu voia să îi fie mutată mașina. Proprietarii casei spun că au încercat să îl sune, în cele din urmă au dat de el, și au ajuns la o soluție: Jack le va trimite cheile de la mașină pentru a o putea muta undeva, tot pe proprietatea lor, dar undeva unde să nu îi mai deranjeze.