Bărbatul a găsit pe jos în drum spre casă un iPhone, dar când s-a uitat în spatele lui a găsit un bilet. L-a citit și a înghețat de frică! Tremurând a sunat la primul număr din telefon. Ce s-a întâmplat e incredibil. Iata ce scria în bilet

Alex Brutal Beckford era în drum spre casă când a găsit un iPhone. Fiind o persoană corectă, a încercat să o sune pe mama proprietarului, Siri. Însă, din păcate, bateria telefonului s-a descărcat, așa că nu putea face nimic până când nu-l încărca. Totuși, în timp ce scotea husa telefonului, a găsit un bilet în spatele telefonului care l-a șocat.

Alex a povestit totul într-o postare pe Facebook: ,,Am găsit un iPhone în noaptea asta în drum spre casă, am încercat să fac ce trebuie și să o sun pe mama proprietarului, dar telefonul nu mai avea baterie. O oră mai târziu mi-a trecut prin cap să verific husa telefonului, atunci am găsit acest bilet…”

Biletul era unul scurt, de fapt un bilet de adio al unui sinucigaș adresându-se oricui ar găsi telefonul:

,,Acesta este biletul meu de adio. L-am lăsat aici pentru că eu nu am pe nimeni pe lume căruia să i-l las. Așa că, străine, l-am lăsat pentru tine – măcar așa cineva îl va citi. Eu o să trag draperiile în noaptea asta la 11:55. Totul va fi frumos și nu va mai durea nimic. SD.”

Alex știa că trebuia să facă ceva imediat: a încărcat telefonul și a sunat la familia proprietarului telefonului pentru a-i avertiza despre ce are acesta de gând: să își ia viața. Cu ajutorul familiei și prietenilor au reușit în cele din urmă să-l găsească și să îi salveze viața.

Mai apoi Alex a adăugat:

,,L-am găsit pe proprietarul telefonului, alături de familia lui. Totul e bine. Nu am avut intenția ca postarea asta să ia atâta amploare.”

El e Alex, cel care a salvat un om pentru că a vrut să facă ceea ce era corect: