Bărbatul ăsta se dădea drept cerșetor, stătea în fiecare zi în același loc cu mâna întinsă. Lui i s-a părut ciudat că l-a văzut într-o zi cu un laptop, așa că seara l-a urmărit! Mai că nu îi venea să creadă ce vedea în fața ochilor și unde mergea cerșetorul:

Mulți dintre noi tindem să dăm bani cerșetorilor pe care îi vedem pe stradă pentru că îi credem pe cuvânt când spun că nu au nici ce mânca. Jack Vale, un realizator de reportaje, a primit un pont despre un cerșetor care ar fi fost de fapt un om foarte bogat, așa că, împreună cu echipa sa de filmare a decis să realizeze o investigație pe acest subiect.

Vale a început să îl filmeze pe om încă din timpul zilei și a observat că sunt mulți cei care îi dau bani. La sfârșitul unei zile de cerșit, jurnalistul l-a urmărit pentru a vedea unde pleacă, bărbatul a intrat într-o casă imensă și foarte luxoasă!

Vale și-a făcut curaj și a bătut la ușă, cerșetorul a fost cel care a răspuns, Vale l-a întrebat dacă aceea era casa lui. Deși bărbatul a spus inițial că aceea era casa unui prieten și a negat că persoana pe care au văzut-o cerșind era chiar el. Totuși, odată ce și-a dat seama că a fost prins și că mai e și filmat, s-a enervat foarte tare și le-a cerut tuturor să plece imediat de pe proprietatea lui.

Vale își încheie reportajul spunând că, deși există oameni care au cu adevărat nevoie de ajutor, este foarte important să știm că sunt și cerșetori falși care profită de naivitatea noastră. Iată cum arăta casa acestui fals cerșetor: