Cam asta inseamna sa ai nervi de otel! Cu adevarat amuzant

Probabil că și tu ai văzut acele filme romantice în care femeia rămâne loială bărbatului și decide să aștepte să se schimbe. El se concentrează pe cariera lui și nu îi pasă de ea, iar la final realizează că o iubește și ea este dispusă să ia totul de la capăt.

Ei bine, află că în realitate lucrurile nu prea stau așa!

Să ne trezim la realitate, căci nu ne aflăm într-un film romantic, cu final fericit! Ideea este că o femeie îți acordă sute de șanse, înainte de a renunța definitiv. Va face asta nu pentru că este naivă, ci pentru că are încredere în tine. Crede că te poți schimba, poți evolua și îți poate spori potențialul.

Femeia care te iubește cu tot sufletul, va aștepta parțial să îți revii, dar dacă vei rata șansa, va conștientiza că nu vei putea niciodată să fii mai bun, poate pentru că nu îți dorești.

Când va începe să realizeze că viața ei este mai bună fără tine în ea, nu o vei mai putea întoarce din loc și dacă vei crede că va fi acolo pentru totdeauna, lângă tine, te înșeli amarnic!
Este posibil să o numești lașă sau în orice fel, dar a suportat destule din partea ta și a venit timpul să aibă grijă doar de ea.

Nu îți face griji, vei găsi și tu pe altcineva, însă dacă vei comite aceleași greșeli, vei rămâne din nou singur.

Vei regreta totuși, pentru că ea, femeia, te-a iubit sincer și și-a dorit doar ce era mai bun pentru tine. A rămas în viața ta, în ciuda tuturor problemelor pe care le-ai avut, în ciuda faptului că ai dat-o la o parte de nenumărate ori și câte aș mai avea de adăugat sau poți adăuga chiar tu!

Credeai că indiferent ce ai fi făcut rămânea alături de tine? Te-ai înșelat și acum plătești dar dacă totuși mai poți schimba ceva, fă-o până nu este prea târziu! Trezește-te la realitate și înțelege că nimeni nu este dispus să își sacrifice viața pentru dorințele tale.