Când și-a cunoscut viitorul ginere, femeia a simțit că îl știe de undeva, însă nu știa de unde. După două săptămâni, a găsit niște fotografii și a înțeles totul. Cine era logodnicul fiicei sale:

Se spune că unii oameni pur și simplu sunt predestinați să se întâlnească și să fie împreună. Iar povestea de mai jos este exemplul viu al acestui lucru.

Doi tineri care s-au căsătorit în această vară au descoperit că sunt iubiți din copilărie după ce au văzut o fotografie veche de 20 de ani, realizată într-o vacanță în străinătate.

Heidi și Ed Savitt, amândoi în vârstă de 26 de ani, nu au avut nicio idee despre întâlnirea lor de când aveau șase ani, până când mama lui Heidi și-a amintit de o excursie în Turcia, când fiica ei a avut o poveste de dragoste copilărească cu un băiețel pe nume Ed, iar atunci au făcut o fotografie împreună.

„Nu am crezut niciodată în soartă până când am descoperit că nu te poți pune cu așa ceva. Este clar că am fost meniți să fim împreună”, a dezvăluit Heidi.

Heidi și Ed Savitt din Marea Britanie s-au căsătorit vara trecută, la șase ani după ce se cunoscuseră, la facultate.

Înainte de nuntă, mama lui Heidi, Kay Parker, l-a întâlnit pe viitorul ginere și avea puternica senzația că îl știe de undeva, însă nu știa exact de unde.

În trecere, Kay i-a spus fiicei sale că în vacanța de acum 20 de ani aceasta avusese un „iubit” și că au fost nedespărțiți în aceaa vacanță. După două săptămâni, mama lui Heidi a găsit în pod niște fotografii vechi, iar în ele apăreau fiica ei și „iubitul” Ed, de la acea vreme.

Așa a înțeles că este chiar Ed, viitorul ei ginere și toată lumea a fost extaziată să afle acest lucru.

CITEȘTE ȘI: A venit acasă mai devreme și a intrat în dormitor. Când a văzut cine este în patul iubitului ei, a avut un șoc și a pus punct imediat relației: „Lui i se părea normal”

Se spune că relațiile sunt mai dificile atunci când își „bagă coada” cineva din familie.

Există unii părinți care sunt nemulțumiți de statutul social al persoanei care are o relație cu fiica sau cu fiul lor sau pur și simplu nu le convine ceva la acea persoană. Însă pentru o tânără, altcineva a fost mărul discordiei.

Este foarte frumos atunci când un tip este apropiat de familia sa. Până la urmă, acest lucru poate arăta cum este el, în funcție de cum îi tratează pe ceillați. Însă, uneori, unii bărbați parcă întrec limita și sunt mult prea apropiați.

Cu toții am auzit de părinți mult prea protectori, însă ce ai spune de o soră? Uneori, surorile se pot comporta destul de ciudat atunci când frații sau surorile lor au o relație. Acesta este și cazul unui tânăr din Australia, a cărui soră a început să se comporte dubios.

Jacinta, în vârstă de 30 de ani, a povestit cum a încheiat relația cu Jack din cauza surorii lui. Dar ce făcea ea?

Pentru că era un tip care mereu vorbea frumos și se comporta ireproșabil cu ceilalți, Jacinta s-a îndrăgostit de el și își imagina un viitor cu el. A înțeles că el are o relație foarte apropiată cu sora lui, Mel, dar nu știa cam cât de apropiată este.

„Am început să observ că în 9 din 10 cazuri, Melinda era acolo. Nu ieșea niciodată cu prietenii ei. Tot timpul stătea alături de Jack. Niciodată nu avea o diferență de opinie atunci când vorbea cu Jack și nici nu se certa cu el. Spre deosebire de ei, eu și cu frații mei ne certam ca pisicile cu câinii când eram mici”, a dezvăluit tânăra.

La un moment dat, Mel îi urmărea pe cei doi când erau pe canapea și când Jack a văzut-o, a plecat în grabă, iar el a plecat după ea.

Lucrurile au devenit și mai ciudate în momentul în care Jacinta a găsit-o pe Mel în patul iubitului ei, unde era adormită, așa că a plecat și l-a întrebat pe Jack de ce sora lui doarme acolo. Așa a aflat că sora lui Jack face acest lucru uneori și a încercat să îi explice că este un comportament normal. Când a auzit acest lucru, Jacinta a pus punct relației și a găsit un alt iubit, cu care a întemeiat o familie, în care nicio soră ciudată nu apare dimineața în patul fratelui ei…