De ce zodia Leu este cea mai avantajată de astre din horoscop

Cine a avut de-a face vreodată cu un nativ din zodia Leu, poate să afirme cu tărie că are o personalitate puternică, iar prezența lui nu poate trece neobservată. Nu degeaba zodia Leu pare a fi cea mai avantajată de astre, iar motivele le vom cunoaște imediat.

Un nativ Leu se recunoaște din mulțime. Zodia Leu este înzestrată cu calități aptitudini ce cu greu pot fi depășite de alți nativi. Locul ocupat de Leu în astrograma arată domeniul de viață unde individul se exprimă cel mai bine pe șine, unde strălucește, este în central atenției, conduce. Este și zonă în care talentele sunt valorizate, iar bucuria de viață este vizibilă.

Zodia Leu a inventat încrederea de sine și este cel mai sănătos din horoscop. Iată câteva argumente pentru care zodia Leu își ocupă poziția de… rege/regină în horoscop.

1. Leii sunt amuzanți, teatrali, din calea-afarǎ de exuberanți și conducǎtori înnǎscuți. Nu renunțǎ niciodatǎ pânǎ când nu ajung unde își doresc (iar țintele lor nu sunt deloc modeste). Vor sǎ fie primii în toate, foarte lǎudați și apreciați. Expresia sinelui și creativitatea sunt caracteristicile de bazǎ ale unui Leu. Acest nativ știe foarte bine cǎ tot ce se întâmplǎ în viața lui este produsul creației voite.

2. Fiind semn fix, Leul este hotǎrât, încǎpǎțânat și chiar tipicar. Ştie sǎ fie lider și își asumǎ acest rol cu plǎcere și cu o încredere în sine uluitoare. Este mândru, autoritar, generos și loial, dar poate deveni și vanitos, plin de sine și necruțǎtor cu inamicii. Totuși, oricât de tare l-ar supǎra cineva, uitǎ și iartǎ foarte repede.

3. Leii sunt foarte direcți și sinceri în legǎturǎ cu nevoile și așteptǎrile lor, iar uneori, aceastǎ lipsǎ de versatilitate îi costǎ scump. Au un soi de naivitate și credulitate, investind încredere în toatǎ lumea pânǎ la proba contrarie. Cad foarte ușor în plasa celor de rea credințǎ, din cauzǎ cǎ sunt sensibili la laude și lingușeli. Poate cǎ ar fi bine ca Leii sǎ fie mai puțin încrezǎtori, dar ei au nevoie de adulație, iar ceilalți nu se pot abține sǎ nu le-o ofere.

4. Zodia Leu este are tărie de caracter, iar sănătatea acestor nativi este uimitoare. Foarte greu se lipesc bolile de ei. Secretul ar fi… tot încrederea de sine și puterea mentalului lor.

5. Fie că este vorba despre oameni sau lucruri, Leul are un gust fin pentru tot. El întotdeauna reuşeşte mai mult decât restul şi e mai bun decât ceilalţi.

4. Leul are o personalitate magnetică, ceea ce îl face să fie în centrul atenţiei oriunde merge. Toate capetele se întorc atunci când el intră într-o încăpere.

5. Personalitatea lui puternică îl face favorit pentru poziţii de conducere. Fie că e responsabil de o echipă mică sau e numit director executiv al unei firme, el va găsi mereu adepţi loiali.

7. Leul este foarte vorbăreţ şi oferă cele mai bune sfaturi pe care le-ai putea primi vreodată. Poate fi dur, dar cuvintele lui spun adevărul.

8. Nimic nu îl provoacă pe un Leu mai mult decât concurenţa, indiferent dacă e vorba de studii, profesii sau sporturi. El nu se teme niciodată de noi provocări şi este mai viu decât oricând atunci când luptă pentru ceva.

9. Leul este, cu siguranţă, cel mai loial om pe care îl vei întâlni vreodată. Dacă ai un prieten Leu, ştii că va fi prietenul tău pe viaţă, indiferent de obstacole sau greutăţi.

Pentru acestea, dar și multe altele zodia Leu este considerată cea mai avantajată din horoscop.

sursa: a1.ro