Destin cumplit pentru tânăra mămă care a murit după dezinsecția din Timișoara. Crina a trăit ani de zile pe străzi:

Crina a murit la câteva zile după ce în blocul ei a fost efectuată o dezinsecție. Alți doi bebeluși au murit și în total 45 de persoane au ajuns la spitalele din Timișoare cu aceleași simptome.

Tânăra mămică stătea în chirie alături de soțul și fiul lor, Darius, în vârstă de doar trei anișori. Copilul a murit cu câteva ore înainte de mama sa. La spital a ajuns și Crina, pentru care medicii nu au mai putut face nimic. Ea a murit tragic, la doar 29 de ani, din cauza incompetenței și nepăsării unor oamenii care au pus mai presus banii decât viețile unor oameni nevinovați.

A trăit ani de zile pe străzi

Crina lucra ca femeie de serviciu și, în paralel, făcea liceul. Tânăra a trăit mulți ani pe străzi, înainte de a-l întâlni pe Teo, bărbatul alături de care a sperat că va sta toată viața.

Crina a suferit mult în copilărie, mergea la centre pentru a face duș și a mânca o mâncare caldă, apoi dormea pe stradă sau în mașini abandonate.

Crina și-a găsit sfârșitul la doar două zile după copilul ei, a cărei moartea a îngenuncheat-o de durere. Era foarte atașată de micuțul Darius, pentru care lupta să îi ofere un viitor mai bun, potrivit adevarul.ro.

La o zi după ce s-a aflat de cazul dezinsecției din Timișoara s-au făcut și primele arestări.

Patronul firmei de deratizare a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș și adus în fața judecătorului.

Magistrații au decis ca Sorin Buță, patronul firmei, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru acuzații de omor din culpă, vătămare corporală din culpă și trafic de substanțe interzise. spynews ianofficial.com