Discuția memorabilă dintre soția lui Churchill și un măturător de stradă

Bancurile se iau din viață. Ele sunt cele care ne fac existența mai interesantă, mai memorabilă, mai frumoasă. Un zâmbet este întotdeauna binevenit, de aceea noi vrem astăzi să te facem să zâmbești. O să-ți relatăm o mică istorioară din viața lui Winston Churchill și a soției sale. Nu suntem siguri că este 100% adevărată, însă atât timp cât sensul ei e foarte profund, nici nu mai contează.

Într-o seară soții Churchill au hotărât să facă o plimbare prin Londra. În timp ce mergeau pe lângă ogrăzile oamenilor bine îngrijite, un măturător de stradă s-a apropiat de ei. Spre uimirea prim-mininistrului, bărbatul nu i-a vorbit lui, ci soției sale.

După ce cei doi au discutat câteva minute, Churchill și-a întrebat soția: „De ce acest bărbat a fost atât de interesat să discute cu tine?”.

Aceasta i-a zis că pe când erau adolescenți, el era îndrăgostit nebunește de ea.

La care prim-ministrul Churchill a răspuns mulțumit de sine: „Vezi, dacă te-ai fi căsătorit cu el, ai fi fost acum soția unui măturător de stradă…”.

În cele din urmă femeia i-a oferit o replică legendară: „Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru.”