După ce a slăbit 67 de kilograme, bărbații au început să fugă de ea. când și-a dat seama că nimeni nu o vrea, a întrebat un prieten de ce pățește așa ceva. Ce răspuns șocant a primit

Atunci când pierzi mai multe kilograme, automat aștepți ca cei din societate să te privească altfel, persoanele de gen opus să îți acorde mai multă atenție și să ai o viață mult mai bună. Însă revistele de modă și toată politica împotriva persoanelor supraponderale nu spun că această scădere în greutate nu te face necesar o persoană mai fericită.

Atunci când a decis să slăbească mai bine de 65 de kilograme, Kelly Glover a crezut că viața sa se va schimba radical în mai bine.

Cu toate acestea, femeia în vârstă de 39 de ani a rămas cu un gust amar în urma acestei experiențe, după ce a constatat că bărbații nu îi mai dau deloc atenție, deși a scăzut de la măsura 24 la măsura 18.

Kelly a locuit la Hollywood 10 ani și este originară din Australia, iar când cântprea 152 de kilograme, aceasta susține că bărbații o invitau în oraș tot timpul.

Însă de când a dat jos 67 de kilograme, îi este din ce în ce mai greu să creeze o conexiune cu persoanele de gen opus.

Aceasta susține că atunci când locuia în Hollywood erau bărbați care o invitau la întâlnire când o vedeau pe stradă, iar în Los Angeles a fost agățată într-un supermarket, la sala de gimnastică și chiar și într-un taxi.

„După ce am slăbit 67 de kilograme, m-am așteptat la o comedie romantică și la întâlniri nesfârșite cu bărbați simpatici, însă nu s-a întâmplat asta”, a dezvăluit femeia într-un interviu.

Acum, chiar dacă este exact aceeași persoană, cu aceeași personalitate și înfățișare, Kelly se zbate să atragă atenția bărbaților.

Și pentru că acest gând nu îi dă pace, femeia a decis să ceară ajutorul unui prieten și să îl întrebe de ce se întâmplă acest lucru.

Iar ce a aflat a pus-o pe gânduri. Prietenul ei i-a spus că bărbații sunt mult mai încrezători să vocifereze în fața unei femei supraponderale și simt că șansele de a fi respinși sunt mult mai mici. Și din acest motiv sunt mai îndrăzneți.

Acest răspuns a făcut-o pe Kelly să înțeleagă cum gândesc bărbații și vrea ca de data aceasta să înceapă să inițieze ea conversații cu bărbații.

CITEȘTE ȘI: Se afla pe plajă cu calul său, când au căzut într-o groapă adâncă de noroi. Ce a făcut stăpâna animalului timp de trei ore pentru el a impresionat pe toată lumea:

Cine a intrat o singură dată într-un ocean știe cât de neprevăzut poate fi acesta. De la curenții puternici, vietățile care sunt în el, probabil că fluxul și refluxul sunt cele mai periculoase, mai ales dacă te afli în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Fluxul poate lua prin surprindere și poate înghiți cu ușurință oameni și animale într-o secundă, iar în unele cazuri poate conduce la un deces lent. Așa a fost aproape să pățească și calul Astro, în vârstă de 18 ani.

Stăpâna lui Astro, Nicole Graham, se afla cu fiica sa la călărie de-a lungul plajei în Australia. După un timp, caii s-au împotmolit sub nisipul moale, care începuse să se transforme într-o capcană mortală.

Fiica lui Nicole și calul ei au reușit să se salveze, însă ea și cu Astro au început să se scufunde mai mult în nisip. În curând, Astro a ajuns să stea în nămol până la gât și risca să se sufoce dacă stăpâna lui nu ducea o luptă pe viață și pe moarte.

Aceasta a petrecut trei ore alături de calul său și a încercat să îl calmeze, pentru a-l împiedica să se scufunde și mai mult în nămol. În plus, fluxul era foarte aproape, așa că fiecare minut era vital pentru ca sărmanul cal să fie salvat.

Din fericire, fiica lui Nicole a reușit să sune după ajutor, iar o echipă de salvare s-a deplasat spre Astro și stăpâna lui. Pentru a nu se panica și mai tare, lui Astro i-a fost administrat un sedativ.

Echipa de salvatori s-a chinuit minute bune pentru a-l elibera pe Astro din nămol, însă nimic nu a funcționat, până când un fermier a venit cu tractorul său și l-a scos în siguranță, chiar înainte să vină fluxul.

Deși călărește de ani de zile, Nicole nu a pățit niciodată așa ceva cu caii săi și acum este extrem de recunoscătoare pentru promptitudinea de care a dat dovadă echipa de salvatori. Din fericire, calul nu a fost rănit în timpul operațiunii de salvare și se va mai bucura de mulți ani alături de stăpâna sa care nu l-a lăsat nicio clipă singur.

Iată un filmuleț cu operațiunea impresionantă de salvare: