Ea a fost chemată la o petrecere cu stil, dar a venit îmbrăcată astfel. Când o vezi cum arată când se întoarce cu fața, ți se taie respirația

Nu toate britanicele au simtul estetic al Emmei Watson sau al Victoriei Beckham. La o petrecere mondena organizata de o celebra revista din Marea Britanice, vedetele locale i-au ingrozit pe criticii de moda cu alegerile lor vestimentare.

Demi Rose a ajuns cunoscuta dupa ce ziarele britanice au scris anul trecut ca a avut o aventura cu iubitul mezinei clanului Kardashian, Kylie Jenner. Relatia neconfirmata cu Tyga a adus-o pe primele pagini ale tabloidelor si a transformat-o intr-o vedeta a Instagramului. Acum ea este invitata la petreceri mondene si profita de orice ocazie pentru a atrage atentia.

Prezenta la evenimentul organizat de revista britanica Sixty 6, Demi a venit aproape dezbracata. Aceasta a purtat o rochie neagra transparenta si o lenjerie intima minuscula, care i-a lasat posteriorul la vedere.

Te-ar putea interesa si: Iată care sunt câteva dintre cele mai ghinioniste zodii ale anului 2018 şi ce trebuie să facă pentru a evita dezastrul:

Rac
Nativii în Rac sunt persoane extrem de energice, dar ritmul din 2018 se va mări considerabil. În anumite situaţii, cum ar fi partea financiară, nativii vor avea parte de schimbări serioase.

Cei impulsivi vor fi nevoiţi să înceapă totul de la zero, mai ales că influenţa lui Saturn nu permite nicio greşeală. Cea mai importantă perioadă este primăvara anului 2018, în care scopurile se vor schimba radical.

Racii vor fi nevoiţi să îşi reconsidere poziţia strategică în ceea ce priveşte partea financiară, riscând să piardă sume mari de bani dacă nu îşi structurează planurile.

Vărsător
Starea vărsătorilor va fi, în principal, una foarte agitată în ceea ce priveşte relaţiile interumane. Aceştia se identifică destul de greu cu cei din jur, în special la locul de muncă.

Problemele cu care se identifiăa pot fi rezolvate doar dacă aceştia acceptă ajutorul familiei, ceea ce este destul de greu pentru Vărsători. Persoane orgolioase, aceştia nu vor accepta să se bazeze pe alţii atât de uşor.

Spre începutul anului aceştia vor tinde să se izoleze de cei din jur, încercând să găsească o modalitate cât mai bună de a-şi rezolva problemele pe cont propriu. Influenţa lui Saturn este şi mai puternică asupra lor, în special în ceea ce priveşte scara socială.

Capricorn
Nativii din Capricorn vor avea probleme în a-şi organiza viaţă sentimentală. Extrem de meticuloşi în ceea ce priveşte structura vieţii profesionale, capricornii se vor confrunta cu una dintre cele mai dificile probleme: orgoliul.

Mândria este extrem de importantă pentru nativii din capricorn, ceea ce nu îi va ajuta în viaţă sentimentală, mai ales la jumătatea anului, atunci când influenţa lui Saturn va scoate la iveală toate deciziile karmice pe care le-au luat în trecut.

Singurătatea şi lipsa de afecţiune îşi vor spune cuvântul spre sfârşitul anului, motiv pentru care aceştia vor fi nevoiţi să facă schimbări radicale la nivel sentimental. Singura şansă pe care aceştia o au este strict legată de nivelul de orgoliu, pe care trebuie să îl reducă în mod considerabil.

Fecioara
Viaţa pentru nativii din Fecioară nu va fi deloc simplă în 2018. Persoanele născute în această zodie se vor suprasolicita la locul de muncă, ceea ce le poate cauza probleme de sănătate.

Începutul anului le va aduce multe îndoieli la nivel personal Fecioarelor, mai ales celor care au aşteptări foarte mari de la ei înşişi. Orice plan pe termen scurt va aduce probleme serioase, mai ales în ceea ce priveşte starea emoţională.

Fecioarele trebuie să îşi acorde timp de odihnă şi să înţeleagă faptul că nu totul este bazat pe partea profesională a vieţii, iar asta le va scuti de multe dintre eventualele probleme de sănătate.

Peşti
Nativii din zodia Peşti vor avea probleme grave în ceea ce priveşte proiectele de scurtă durată. Partea profesională este grav afectată de Saturn care vă îndeamnă să luaţi decizii pripite.

Peştii vor avea nevoie să îşi păstreze energia pentru un an extrem de epuizant din punct de vedere profesional. Veţi simţi că nimic nu vă mulţumeşte şi că nu veţi evolua niciodată dacă nu faceţi schimbări mari.

Atât timp cât vor învăţa de la începutul anului pe ce să pună preţ şi pe ce nu, aceştia vor reuşi, până spre sfârşitul anului, să aibă parte de câteva proiecte reuşite.