El te protejează de rele – îngerul tau păzitor, în funcție de zodie.

Ingerii îl ajută pe Dumnezeu, dar și pe oameni. Se spune că fiecare are un înger păzitor, care îl îndrumă către bine. Zodiile nu fac excepție, iar fiecărui semn zodiacal îi este atribuit un înger. Află și tu ce înger păzitor ai în fucție de zodia în care te-ai născut.

Zodia Berbec – Ariel

Zodia Berbec este o zodie a primăverii, iar nativii sunt asociați cu spațiul extreior, cu renașterea. Îngerul care ”păzește” această zodie este Ariel. Atunci când Berbecii au nevoie de ajutor se pot ruga la îngerul lor păzitor pentru a-i călăuzi în tot și toate.

Zodia Taur – Asmodael

Îngerul Asmodael îi va învășa pe nativii zodiei Taur să fie mai răbdători în viață și să ia deciziile corecte. Înțelepciunea și răbdarea sunt armele lui Asmodael, de care s-ar putea bucura nativii zodiei Taur spre avantajul lor.

Zodia Gemeni: Ambriel

Ambriel este îngerul care îi are în pază pe gemeni. Acesta este îngerul gândurilor pure și bune, motiv pentru care cei din zodia Gemeni pot învăța să cultive numai gânduri pozitive și să lupte contra energiilor negative din exterior. Este un sfat bun împotriva depresiei, boala secolului care îi cuprinde pe oameni.

Zodia RAC: Muriel

Racii sunt semnele zodiacale care au mereu grijă de cei din jur. Grija permanentă, dragostea, les unt insuflate de îngerul lor păzitor, Muriel. Altruismul este o calitate rară în zilele noastre, de aceea Muriel este un înger important în viața zodiei Rac.

Zodia Leu: Verchiel

Leul este regele junglei și regele Zodiacului. Zodia leu este patronată îngerul Verchiel, care îi învață să fie mai temperați, mai înțelegători, mai puternici prin înțelepciune decît prin forță, nervi, răzvrătire.

Zodia FECIOARĂ: Hamaliel

Se știe despre acești nativi că sunt persoane extrem de critice, însă fără paza acestui înger, fecioarele au deveni mult mai pretențioase și ar critica și ma mult.

Zodia BALANȚĂ Uriel

Zodia Balanță are nevoie de echilibru, iar Uriel este cel care le ajută să găsească acest echilibru în viață. Uriel le dă pace și liniște, cele mai căutate ”obiective” de către zodia Balanță.

Zodia SCORPION- Barbiel

Scorpionii sunt unii dintre cele mai impulsive semne zodiacale. Aceștia au dese ori ieșiri violente, însă îngerul Barbiel îi ajută să-și transforme această pornire în compasiune și să-și purifice sufletul de gândurile negative.

Zodia SĂGETĂTOR: Adnachiel

Acești nativi sunt persoane ambițioase și acest înger vine în ajutorul lor pentru a-și canaliza aceasta ambiție și ma mult, transformând-o în iubire spirituală.

Zodia CAPRICORN: Haniel
Capricornii sunt aduși cu picioarele pe pământ de Haniel. Îi temperează, le controlească emoțiile. Rugăciunea către îngerul Haniel le va face bine Capricornilor.

Zodia VĂRSĂTOR: Gabriel

Acești nativi nu suportă să fie mințiți și sunt adepții adevărului, oricât de dur ar fi acesta. Gabriel, îngerul lor păzitor, le insuflă această sete pentru adevăr și putere de a lupta pentru a învinge minciuna, înșelătoria și corupția.

PEȘTI: Barakiel

Acest înger îi detremină pe Pești să se cunoască pe ei înșiși, să își cunoască calitățile, drepturile. Zodia Pești este susținută de Barakiel în momentele lor cheie din viață.