Este imaginea zilei! Un bărbat din Constanța a vrut să fie inedit și a reușit. Uite ce și-a montat pe acoperișul casei: Vecinii sunt încă confuzi!

Cu siguranţă poate fi declarată imaginea zilei. Un bărbat din judeţul Constanţa a vrut să fie inedit şi a reuşit. Bărbatul, pasionat până peste cap de maşini, şi-a montat una direct pe casă.

Da, aţi auzit bine. Un bărbat din Pecineaga, judeţul Constanţa, şi-a fixat maşina direct pe acoperiş, potrivit Ziarul Amprenta.ro. Nu se ştie motivul clar care l-a determinat pe bărbat să facă asta, cert este că vecinii încearcă să ofere câteva variante.

FOTO: amprenta.ro

Unii spun că bărbatul şi-a pus tablă pe casă şi pentru că îi mai trebuia într-un singur loc, dar rămăsese fără, a decis să-şi monteze maşina. Alţi vecini spun că bărbatul şi-a fixat maşina acolo după ce ar fi rămas fără carnet, în timp ce alţii spun că bărbatul este pasionat de maşini şi din acest motiv şi-a montat o maşină chiar pe casă. Oricum ar fi, imaginile sunt incredibile şi te lasă cu gura căscată indiferent cât de greu ai fi de impresionat.

FOTO: amprenta.ro

CITESTE SI: Iată ce are acest bărbat din Vaslui în casă! Ce au fotografiat pe unul dintre pereții din camera lui întrege orice imaginație

Se spune ca cea mai importantă mobilă din casa unui vasluian este cazanul de rachiu, urmat de rastelul de topoare. Multe lucruri se spun despre Vaslui, despre oamenii de aici și despre unele obiceiuri pe careaceștia le au. Orașul și locuitorii săi au devenit subiecte ale unor glume răsuflate, ba chiar și motiv de batjocură.

Dacă ai un limbaj mai puțin literar și cu un accent mai pronunțat de Moldova, ești de la Vaslui, dacă ești mai necioplit și cu un comportament mai dintr-o bucată, ești de la Vaslui, iar dacă se fac glume legate de alcool, barurile din sate sau cum își mai educă bărbații nevestele, clar este adus în discuție și Vasluiul.

Știu că locuitorii săi se cam cunosc între ei și veștile circulă repede, mai ales cele rele, dar de ce să nu recunoaștem că așa este mai peste tot. De ce vorbim doar despre lucrurile negative și nu vorbim și despre realizările oamenilor care s-au născut aici… Știu că județul este unul dintre cele mai sărace din țară și că încet, încet cam ce mai ținea economia în picioare a început să dispară. Dar sunt și oameni care încearcă să îl susțină și să îi mai dea viață. De exemplu, acest barbat foarte inventiv.

Ca sa fie in rand cu moda, un barbat din Vaslui si-a transformat televizorul normal in plasma. Mai exact, l-a zidit in perete ca sa para ca e „ultima fita”. Poza a ajuns virala pe Facebook iar acum toata lumea rade de el.