Este una dintre cele mai apreciate cântărețe și actrițe, dar știai în ce lux se răsfață Margareta Pâslaru la New York? Uite cum arată apartamentul artistei de 1,2 milioane de dolari:

Margareta Pâslaru, una dintre cele mai apreciate cântareţe şi actriţe, a părăsit România în 1983, împreună cu soţul ei, Gheorghe Sencovici.

Familia artistei s-a stabilit la New York, dar Margareta şi partenerul ei de viaţă au revenit în ţară după 1989, în timp ce Ana Maria a preferat să rămână în America, mai ales că lucra în domeniul bancar, unde avea un post bine plătit, scrie one.ro.

La un moment dat, Margareta Paslaru a figurat ca proprietar al unui apartament din Brooklyn, unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale New York-ului, evaluat in prezent, pe site-urile de imobiliare, la 1,2 milioane de dolari, conform unui ziar monden.

Apartamentul are 111 metri patrati şi se afla intr-o cladire ridicata in 2007. Ulterior, locuinta a trecut pe numele fiicei Margaretei Paslaru si sotului acesteia, Juan Sanchez.