Fata ieșea mereu din casă cu un sac agățat În jurul burȚii! Colegii și cunoscuții o bÂrfeau, spuneau că e disperatĂ după atenție, dar au început să plÂngĂ când au aflat adevăratul motiv! Uite de ce făcea toate astea

La prima vedere tânăra din imagini pare normală, dar ea ascunde o poveste care i-a emoționat pe toți cei care au aflat-o și pe care nimeni nu o putea bănui.

Jade Hughes are 23 de ani și viața ei a fost cât se poate de normală și fericită până când a împlinit 17 ani. În acel moment destinul ei a luat o turnură radicală după ce a fost diagnosticată cu o boală extrem de gravă a sistemului digestiv.

Din cauza acestei afecțiuni, medicii au fost nevoiți să îi taie o parte din intestin, din această cauză de atunci Jade poartă mereu în jurul taliei un săculeț mic. Acesta este de fapt o pungă medicală unde se strâng reziduurile metabolice produse de corpul ei în fiecare zi.

Mulți colegi și cunoscuți nu știau acest lucru tragic din viața ei, tocmai de aceea fata fără nicio vină ajunsese să fie bârfită pe la toate colțurile, lumea credea că se încăpățânează să poarte acest accesoriu ciudat fiindcă vrea să atragă atenția asupra ei.

În cele din urmă ea nu a mai suportat chinul la care era supusă de cei din jur și le-a dezvăluit povestea. În acel moment toți și-au cerut iertare și au început să plângă, au înțeles cât de mult s-au înșelat și au greșit în privința ei.

Iată cum arată fără sac: