Femeia cu soldurile de 2,4 metri e nemultumita de cum arata si face orice sa aiba posteriorul si mai mare, desi nu ii mai incape pe usa

Femeia isi sacrifica sanatatea pentru ca e hotarata sa intre in Cartea Recordurilor ca detinatoarea celor mai mari solduri din lume.

Bobbi-Jo Westley, in varsta de 43 de ani, din York, statul american Pennsylvania, are deja o circumferinta uriasa a soldurilor, care masoara 2,41 metri dar vrea sa depaseasca recordul mondial, de 2,51 metri.

„Soldurile mele ma fac speciala. Ma fac sa fiu ‘eu’”, a marturisit ea.

La 245 de kilograme, ati putea crede ca femeia nu mai prezinta interes pentru barbati, insa adevarul e cu totul altul. Are mii de fani pe Internet, care sunt dispusi sa plateasca bani pentru pozele ei sau pentru intalniri personale.

„Cand am realizat ca exista barbati innebuniti dupa formele mele, am fost surprinsa. Primesc tot felul de mesaje si cadouri de la admiratori, unii m-au cerut in casatorie”, a povestit ea.

Din cauza dimensiunilor uriase, Westley nu poate iesi din casa si traverseaza usile din lateral. Spune ca a inceput sa se ingrase din cauza unor probleme hormonale, dar medicul ei, citat de mypost.com, spune ca vina ii apartine femeii:

„Hormonii, tiroida sau problemele genetice pot favoriza ingrasarea, dar, pana la urma, conteaza ce pui in gura”, a spus acesta.