Mirela și Ionuț de la Insulă s-au împăcat după terminarea finalei? Cei care o vedeau cu Mircea vor fi dezamăgiți de mărturisirile brunetei: „ Mă folosesc de…”:

Mirela Banias este una dintre cele mai apreciate concurente de la Insula Iubirii. A venit în competiţie alături de iubitul Ionuţ însă s-a îndrăgostit nebuneşte de ispita Mircea.

Deşi toată lumea îşi dorea ca Mirela să se despartă definitiv de Ionuţ Gojman şi să acorde o şansă relaţiei cu Mircea, concurenta a făcut o declaraţie şocantă, imediat după confruntarea finală.

„Din prima zi… din prima noapte când m-ai lăsat singură am crezut că mor. Mi-a fost foarte greu. Mi-am dat seama cât de mult te iubesc. Că te-am pierdut”, i-a spus Mirela lui Ionuţ în ultima noapte petrecută pe „Insula Iubirii”.

Să mă pomeneşti când o să mă regreţi, bine?”, i-a spus Ionuţ, lăsând să se înţeleagă că nu mai este cale de întoarcere.

Mai mult, după terminarea emisiunii, Mirela a declarat: Dupa o noapte in care am citit si m-am lasat afectata de cuvintele unora dintre voi, am decis sa clarific niste lucruri cu voi. Eu cand am spus ca atunci cand iubesc un om il iubesc cu toata fiinta mea, asa este. Nu, nu am vrut sa ii intorc cuvintele lui Ionut la bonfire, pentru ca asa sunt eu, nu imi place sa ma cert, mai ales cand o tara intreaga va vedea imaginile. Si nu, nu am putut sterge relatia mea cu Ionut in cateva minute, pentru ca la mijloc au fost sentimente puternice, cel putin din partea mea.

Am zis ca voi fi mai puternica, ca voi fi o alta Mirela, dar nu s-a intamplat peste noapte. A fost un proces natural, in care sentimentele mele au avut nevoie de timp sa se adapteze noului curs. Da, puteam sa ma folosesc de Mircea sa trec peste mai usor, dar nu asa sunt eu. Nu sunt falsa si niciodata nu voi fi. Ce ati vazut aseara ati vazut-o pe Mirela la inceputul schimbarii ei, ati vazut o Mirela care inca era confuza de lucrurile ce i s-au intamplat. Incercati sa treceti fiecare actiune a mea prin filtrul vostru propriu, voi cat de repede ati fi trecut peste o relatie in care ati iubit din tot sufletul, chiar daca ati fost raniti?