O familie americană a adoptat o fetiță din Ucraina. Iar peste un an ei au primit o scrisoare

Legăturile familiale sunt unele dintre cele mai puternice relații din lume. Uneori această relație nu are nimic comun cu legătura de sânge și genetica, dar omul este foarte sigur: aceasta este familia mea și eu fac parte din ea. Există și astfel de cazuri.

Când Nanette și Vern Garrett au hotărât că vor să devină părinți, ambii se gândeau la adopție. În acel moment cuplul mai avea șase copii, dar femeia mai dorea să aibă o fetiță mică. După câteva căutări, soarta i-a adus la Centrul Național de Adopții al Ucrainei, unde multe ore au privit pozele copiilor orfani. Deodată privirea lor s-a oprit la fotografia unei fetițe cu fundiță.

Nanette spune că îndată a înțeles că aceasta este fiica ei. Emily a ei. După completarea câtorva documente fetița a fost anunțată că aceștia sunt părinții ei. Nimeni nu s-a așteptat la o astfel de reacție. Copilul a fugit la tatăl ei și s-a lipit de el. Fericitul cuplu a plecat acasă. Dar peste o perioadă ei au primit o scrisoare. De fapt, în Ucraina rămăsese Elisabeth — sora lui Emily.

Sora mai mare a avut grijă de micuță încă de la nașterea ei. Tatăl lor era alcoolic, iar mama era mereu plecată pe undeva. Și Elizabeth, flămândă și singuratică, mergea pe la vecini ca să găsească o bucățică de pâine pentru surioara ei. Apoi, când ea a fost luată la orfelinat, Elizabeth a rămas singură. Iar acum era îngrozitor de tristă, pentru că a aflat că sora ei a plecat așa departe. Uimitor, dar în scrisoare nu era nici măcar un pic de supărare pe noii părinți ai lui Emily. Fata nu scria ca un copil supărat, ci ca o adevărată mamă. Ea le mulțumea pentru faptul că sora ei are acum o familie adevărată și doar întâmplător a menționat că îi este dor. După ce au discutat puțin, în răspunsul lor familia Garrett a întrebat-o pe Elizabeth, dacă ar vrea să facă parte din familia lor. Fata a răspuns: „Da!”

Iar acesta este un cadru din filmarea întâlnirii lui Elizabeth și Emily la aeroport. Acum totul este bine și familia cu 10 membri este fericită!

sursa: perfectmedia.me