O mămică își ține în brațe tripleții nou-născuți. Iar peste o săptămână simte o durere arzătoare în piept… [ VIDEO ]

Joey și Casi Rott așteptau cu nerăbdare nașterea tripleților lor.

Casi spunea că această sarcină a fost cel mai greu lucru, pe care l-a făcut vreodată. Ea a depus mult efort fizic și mental. Totuși, nașterea propriu-zisă a acestor copii tot i-a afectat organismul.

Ea a născut printr-o cezariană realizată un pic cam prematur. Ea și copiii erau internați în spital, pentru ca medicii să se asigure că toți se simt bine. Peste câteva zile Casi urma să fie externată. Însă, chiar în ziua respectivă, ea a simțit niște dureri în piept.

Medicii au descoperit un cheag mare de sânge în plămâni ei, cauzat de sarcină și de intervenția chirurgicală. Ei i-au administrat anticoagulante și în curând mămica era pregătită de externare, în timp ce micuții tripleți trebuiau să mai rămână o perioadă în spital.

Apoi s-a întâmplat ceva inimaginabil.

Casi a simțit iarăși aceleași dureri și Joey s-a grăbit să o ducă repede la spital. Dar, din nefericire, ea nu a supraviețuit.

Casi Rott a dus sarcina ca un adevărat erou. La 34 de săptămâni ea zâmbea larg în ciuda efortului fizic și mental determinat de graviditate. Ea privea înainte, la lumina de la sfârșitul tunelului, așteptând momentul în care cei trei îngerași erau să fie în brațele ei.

Tenley și Chloe erau ambele entuziasmate să-i întâmpine pe cei trei frățiori mai mici în familia lor deja fericită. Chiar și înainte de nașterea bebelușilor, era vizibil că ele urmau să fie cele mai bune surori mai mari. Joey și Casi erau foarte mândri de fetițele lor.

După o cezariană realizată un pic cam prematur, Casi putea în sfârșit să-și țină toți copiii în brațe. Ea a rugat ca fața ei să nu fie fotografiată, pentru că tot timpul plângea de fericire. Era unul dintre cele mai fericite momente din viața ei, în care îi ținea în brațe pe micuții dulci și sănătoși, pe care i-a dus sub inimă pe parcursul atâtor luni.

Apoi, la scurt timp după ce s-a întors acasă la familia ei, Casi a simțit o altă durere în piept. Joey s-a grăbit să o ducă la spital, însă ea nu a mai putut fi salvată.

Acum, sora mai mare Chloe, cu un zâmbet larg pe buze, îi ține în brațe pe bebelușii dulci și ochioși, precum mama sa îi purta înainte de naștere. Desigur, fetiței de 6 ani îi lipsește mămica ei, însă oricum acești trei copii sunt o binecuvântare pentru această familie. Joey, Chloe, Tenley, Asher, Levi și Piper au încă multă dragoste, pe care pot să o împărtășească unii cu alții.

Rott și copiii lui au acum un mare gol în familia lor. Chiar dacă este recunoscător pentru sănătatea celor cinci copii, lui Joey îi este dor de soția sa. Nu va fi ușor să treacă peste această tragedie, însă ei sunt puternici.

După ce Rott a postat o fotografie cu el și copiii lui, însoțită de un titlu simplu: „Am ajuns acasă. O zi atât de dulce și de amară… Chiar îmi este dor de Casi” – comunitatea a fost înduioșată de tragica istorie și a creat un cont pe GoFundMe pe numele lui Casi.

Acum, datorită puterii minunate a societății și a blândeții din inimile străinilor, pentru Joey și cei cinci copii frumoși au fost donați 145.000 de dolari și diverse lucruri folositoare.

Mai jos poți asculta cum Joey povestește istoria familiei lui după ce copiii au ajuns în siguranță acasă.


Distribuie această istorie dulce-amară prietenilor și familiei tale și nu uita să le spui că îi iubești!