O moldoveancă și-a cumpărat o mașină de lux și a devenit cunoscută în toată lumea datorită numărului ales! Toți râd în hohote când îi văd isprava. La ce s-o fi gândit?

Alegerea unei mașini se poate dovedi o sarcină destul de dificilă, în cazul în care ai un buget fix.

Vrei să fie și frumoasă, dar și fiabilă, să consume puțin și să fie extrem de bună la drumurile lungi. Mai apoi, după ce ai cumpărat-o, te gândești și la ce nume să alegi. Poți alege între unele standard și unele personalizate, iar din ce în ce mai multe persoane aleg cea de-a doua variantă.

Pentru Daria Radionova, banii nu sunt o problemă, iar aceasta și-a cumpărat o mașină de lux, care valorează nu mai puțin de 200000 de euro. Pentru că nu i se părea suficient de frumoasă, femeia a apelat la serviciile companiei Vinceri ca să-şi acopere automobilul de 200.000 de euro cu 1.3 milioane de cristale Swarovski.

Iar rezultatul i-a uimit pe toți cei care au văzut-o ieșind în Republica Moldova cu bijuteria sa pe patru roți.

Însă nu acest lucru le-a atras neapărat atenția celor care au văzut automobilul. Așa cum îi stă bine oricărei domnișoare la volan, și Daria a vrut ca mașina sa să aibă un număr personalizat. Și nu orice număr.

Aceasta a ales ca mașina să aibă numărul „BAII BYY”. Nu este prima dată când atrage atenția oamenilor și a presei, deoarece Daria mai deține două mașini de lux pe care le-a personalizat.