Relația cu Mari a continuat și după terminarea filmărilor:

Cristi a vorbit pentru prima data după filmările la „Insula iubirii” despre Mari, concurenta care a recunoscut în ultima ediţie că s-a îndrăgostit de el.

Ispita mărturiseşte că au mai discutat şi după emisiune, însă doar în calitate de amici, nu s-a mai pus problema de o relaţie.

„Eu n-am frânt inimi, eu am avut o relaţie, am fost băiat cuminte. Am avut o relaţie normală, iar finalul o să-l vedeţi în curând. Eu chiar am un mesaj să-i transmit fetei cu care eu am stat acolo. Nu am niciun regret. Eu sunt omul care întotdeauna face ceea ce simte, acolo am făcut ce am simţit (…) Mi-a mai scris, am mai vorbit, dar foarte amical”, a mărturisit ispita Cristi.

„Cine a urmărit emisiunea a văzut bine că am început pe tiparul de bad boy, dar la final am spălat fata pe cap. Cu toţii avem o latură sensibilă şi eu cu siguranţă o am, dar este nevoie de persoana potrivită să mă facă să arăt şi chestia asta. Eu a trebuit să mă pliez după un anumit tipar, după ce ea îşi dorea. Până la urma, ce eşti tu cu adevărat iese la iveală şi aşa a fost şi pentru mine”, a continuat Cristi.