Schimbă-ți modul de gândire cu cele 7 legi ale succesului, sugerate de psihologul Randy Gage

Randy Paul Gage este expert în dezvoltare personală și este specializat în domeniul obținerii succesului și prosperității. Datorită convingerilor sale, i se mai spune „Mesia Milionarilor”. Legile succesului, propuse de el, inspiră și schimbă gândirea.

1. Legea pustietății

Dacă ai nevoie de niște cizme noi, aruncă-le pe cele vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, fă-ți ordine în dulap. Trebuie să scapi de bună voie de stereotipurile tale.

2. Legea circulației

Fii gata să renunți la ceea ce deții, pentru a primi ceea ce îți dorești.

3. Legea imaginației

Mai întâi trebuie să-ți vezi propria prosperitate cu ajutorul imaginației. Fă o descriere în scris a zilei tale perfecte, dar nu o împărtăși cu nimeni, în afara persoanelor de încredere. Păstrează această descriere la îndemână și recitește-o în timpul liber.

4. Legea creației

Omul poate atinge prosperitatea cu ajutorul energiei gândului, intuiției și imaginației.

5. Legea dăruirii și primirii

Atunci când oferi ceva, ți se întoarce înzecit. Atunci când primești un dar, e foarte important să te împarți și cu cei din jur. Dacă îl ai și nu-l folosești este ca o insultă la esența ta divină. Pentru ca să-ți onorezi capacitățile așa cum trebuie, e nevoie să te bucuri de daruri și să le împarți cu alții. Dacă vei face asta, vei atrage și mai multe beneficii în viața ta.

6. Legea zeciuielii

Universul întotdeauna o să-și ia zeciuiala. Este un fel de mulțumire pentru sursa de susținere – 10% din ceea ce deții. Niciodată nu vei ști cum această zeciuială se va întoarce la tine. Poate fi sub formă de bani sau de împăcare, însănătoșire, o nouă prietenie ș.a.

7. Legea iertării

Dacă nu știi să ierți oamenii, nu poți să-ți accepți bogăția. Dacă sufletul este umplut de ură, nu mai rămâne loc pentru iubire. Trebuie să scapi de sentimentele negative, care te distrug din interior și nu te lasă în pace.