Și-au desfăcut portofelul și au început să îi dea bani fără număr! Ce sumă fabuloasă a scos din buzunar un cuplu de români emigrați în SUA pentru a o avea pe Laura Vass drept nașă a copilului lor

Laura Vass și trupa sa s-a aflat în Statele Unite invitată special doar pentru o luxoasă petrecere. Un cuplu de români originari din Rm. Vâlcea și stabiliți în Miami au plătit regește prestația solistei pentru ca acesta să le nășească micuțul.

Vedeta manelelor și muzicii de petrecere este singura din branșă chemată peste Ocean, cu trupa sa, doar pentru un chef de familie, al unor prieteni,pentru care s-a plătit circa 15.000 dolari. Chef ce a umplut de manele pentru o noapte cosmopolitul oraș de pe malul Oceanului Atlantic (s-a închiriat o sală de evenimente) și unde, invitații (câteva sute) s-au simțit ca la chelmezele de acasă, lansând dedicații și aruncând cu dolari în lăutari.

Laura Vass plătită regește pentru un botez în SUA
Fosta solistă care, împreună cu Sorinel Copilul de Aur, a format în anii 2000 cel mai popular cuplu din muzica de petrecere, a revenit în zona muzicii de petrecere după o pauză de câțiva ani, perioadă când a preferat să ducă o viață simplă, la Londra.

Laura Vass a plecat în lunga călătorie cu solistul Alex Kojo, cu care, profitând de prima lor vizită pe pământ american, au mai întreținut câteva chefuri de restaurant pentru românii stabiliți în Statele Unite.