Susține că poate călători în timp și a adus și o dovadă, o fotografie din anul 6000! Iată imaginea care a înfricoșat lumea întreagă. Ce reprezintă:

Uneori există povești care pur și simplu vă pot insulta inteligența, iar aceasta se întâmplă să fie chiar una dintre ele.

Un călător în timp care pretinde că este din anul 6000 are multe de spus despre viitorul nostru și dacă nu credeți, este gata să-și pună toți banii jos, mai ales că știe că are și o dovadă de neconstestat.

Omul necunoscut, care și-a blurat singur fața, pentru că se pare că „ei” nu vor să știe despre traiectoria viitoare a Pământului, susține că în vremea lui a fost găsit în sfârșit leacul pentru cancer și în anul 6000, oamenii sunt sunt guvernați de inteligența artificială.

El a mai dezvăluit că face parte dintr-un program top secret în care membrii călătoresc în timp și că a decis să le arate tuturor oamenilor cum va arăta lumea peste 4000 de an. Dovada lui vine sub forma unei imagini tipărite a unui „oraș futurist” necunoscut, care este atât de neclar, încât nici nu știi ce să crezi.

Potrivit sursei noastre necunoscute, motivul imaginii atât de neclare este că, atunci când trec prin mașina timpului, lucrurile se pot distruge.

De când a fost postat filmulețul pe YouTube, peste un milion și jumătate de oameni și-au dorit să vadă cum arată o fotografie din viitor.

CITEȘTE ȘI: Două fetițe au intrat într-un supermarket cu mama lor și au rămas fără cuvinte când au văzut cu cine seamănă casierul! Reacția lor este uimitoare

Niciodată nu poți ști peste cine poți da la cumpărături, așa că trebuie să fii pregătit tot timpul pentru orice.

Două puștoaice din America, Ryley, de opt ani și Rylyn, de cinci, au rămas fără cuvinte când au văzut cine este în fața lor, la casa de marcat.

Mari fane ale desenelor animate Disney, fetițele au rămas profund impresionate să vadă că în spatele casei de marcat se află chiar personajul lor preferat.

S-au uita cu atenție la bărbatul politicos și au fost copleșite să își dea seama că seamănă foarte vine cu personajul Maui din desenul „Moana”.

Văzând fericirea de pe chipul micuțelor, bărbatul a decis să le facă o mare surpriză, așa că le-a chemat deoparte și a făcut câteva mișcări de dans, în timp ce mama fetelor, Rella Riveria, a decis să filmeze totul, pentru ca fetițele să vadă peste ani peste cine au dat într-o zi frumoasă.