Tatăl miresei a construit o 90 de apartamente cu ocazia nunții, dar nu le-a dat fiicei. Abia la nuntă, când a zis ce vrea să facă cu ele, toată lumea a amuțit, i-au spus că e nebun! Când au înțeles despre ce e vorba… Mireasa a început să plângă

Dacă ar fi întrebați ce i-ar cumpăra copilului lor drept cadou de nuntă, dacă ar fi oameni foarte bogați, mulți ar răspunde: o casă uriașă, o mașină scumpă, bijuterii strălucitoare, și multe de acest fel. Dar nu vei ghici niciodată ce cadou i-a făcut un om de afaceri fiicei sale, cu ocazia nunții.
Ajay Munot este proprietarul unui imperiu uriaș în India. Când fiica sa s-a decis să se mărite, cu ocazia nunții au fost cheltuite milioane de dolari. Dar cel mai neașteptat cadou a venit de la tatăl miresei. El a ales să construiască o clădire cu 90 de apartamente pentru oamenii fără adăpost.
Probabil faptul că există 78 de milioane de oameni fără adăpost în India, inclusiv 11 milioane de copii care trăiesc pe străzi, a fost motivul. Iar acești oameni bogați, dar nu atât de diferiți de ceilalți, au vrut să schimbe situația, atât cât au putut, totul în onoarea căsniciei viitoare a fiicei omului de afaceri.
Totul a fost realizat în onoarea căsătoriei și căsniciei fiicei sale drage. Tot ce putem spune este că dacă mai mulți oameni bogați ar gândi în acest fel, lumea ar fi un loc mai bun!
Iată și un material video despre această poveste emoționantă, și despre acest tată înțelept: