Toarnă oțet de mere într-un pahar și lasă-l pe masă peste noapte. Vei vedea de ce e bine să procedezi așa în zilele de vară! Este mai important decât crezi

Pune otet de mere intr-un pahar si vei observa cum mirosurile neplacute din casa dispar, iar mustele vor intra in capcana. Iata ce trebuie sa faci!

Pune otet de mere pe o felie de paine si lasa sa stea la fundul cosului de gunoi. Lasa sa actioneze peste noapte, iar dimineata, dupa ce indepartezi felia de paine, vei observa ca mirosul a disparut. De asemenea, aceasta metoda poate fi utilizata pentru a scapa de mirosul din orice loc.

Mai mult decat atat, poti pune otet de mere intr-un pahar mic, apoi sa-l acoperi cu o folie de plastic pe care ai intepat-o de cateva ori. Astfel, vei atrage toate mustele din casa si nu vor mai reusi sa scape din capcana.

CITESTE SI: Baia mea strălucește de când am descoperit acest truc eficient pentru curățarea gresiei și faianței! Este simplu și natural! Îl recomanda tuturor!

Fiecare femeie ştie cât este de greu să păstreze casa curată, însă cea mai grea sarcină este să păstreze baia întotdeauna strălucitoare şi frumos mirositoare.

Dacă îţi place ca baia ta să strălucească de curăţenie, probabil foloseşti deja produse chimice de curăţare. Cu toate acestea, ai la îndemână soluţii naturale, care nu îţi afectează sănătatea.

Cel mai greu este să îndepărtezi mizeria dintre plăcile de gresie şi faianţă, aşa că ţi-am pregătit un truc care te ajută.

Ai nevoie de:

Jumătate de cană de bicarbonat de sodiu

Jumătate de cană de oţet

Jumătate de cană de lămâie

5 litri de apă

Amestecă apa şi bicarbonatul, apoi adaugă sucul de lămâie inn soluţie. La final, toarnă şi oţetul. Vei observa o reacţie chimică minoră.

Pune soluţia într-o sticlă cu pulverizator. Aplică pe faianţa murdară şi lasă să acţioneze cel puţin 30 de minute. Apoi curăţă bine cu un burete sau o perie.