Vladimir Drăghia lux în 48 de metri pătrați! Și-a decorat apartamentul după ultimele trenduri. „Nu petrec suficient timp acasă”

Vladimir Drăghia, soția lui Alice şi micuţa Zora au deschis larg uşa casei lor de poveste. O locuinţă micuţă, dar extrem de cochetă, plină de culoare şi personalitate, aflată pe lângă parcul Cişmigiu.

Cei trei sunt foarte mândri de apartamentul recent cumpărat, pe care l-au amenajat singuri şi care debordează de culoare şi iubire. Unde mai pui că e şi decorat cu obiecte unice, cu însemnătate personală.

„De două luni stăm aici. Am făcut calculul recent, cred că în 12 ani, de vreo 15 ori. Mă uit la privelişte. La ce se vede pe geam. Şi haideţi să vă arăt ce se vede pe geam, dacă tot am vorbit despre asta, nu? asta a contat când am cumpărat apartamentul.”, a spus Vladimir Drăghia, potrivit Storia.ro.

Şi dacă până acum a locuit cu chirie, atunci când a reuşit să îşi cumpere apartamentul lui, Vladimir Drăghia nu a ţinut cont de bani şi l-a decorat după ultimele trenduri. Canapele verzi, lămpi sofisticate şi o baie extrem de luxoasă şi practică. Ce mai, totul a fost ales cu mare grijă, astfel încât întreaga familie se simtă că este acasă.

„Nu petrec suficient timp acasă. Mi-ar plăcea acum, că a apărut şi maimuţica asta, să stăm mai mult pe acasă, dar uite că avem tot felul de proiecte, ceea ce mă bucură pe de altă parte. dar acum că e prima dată când ne mutăm în casa noastră, când nu mai stăm cu chirie, parcă e alt sentiment. parcă în sfărşit îmi face placere să stau acasă.”, a mai spus Vladimir Drăghia.